Een outfit is niet compleet zonder leuke accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een mooie ketting, een leuk horloge of gelnagels. Voor dergelijke accessoires hoef je de deur niet meer uit. Er zijn verschillende webwinkels waar je ze kunt bestellen. Bij het uitzoeken van nieuwe gelnagels dien je rekening te houden met een aantal factoren. In dit artikel zetten we deze factoren voor je op een rijtje. Lees hier alvast meer over het gebruik van gelnagels en gel lakjes voor op je nagels.

Tip 1: kijk naar de lengte van de gelnagels

Allereerst is het belangrijk om naar de lengte van de gelnagels te kijken. De nagels mogen vaak niet te lang zijn, maar moeten tegelijkertijd niet wegvallen bij de rest van je outfit. Het kan slim zijn nagels in verschillende lengtes uit te zoeken. Zo heb je bij ieder gelegenheid een passende gelnagel! Bovenal is het belangrijk dat de gelnagels de lengte van je eigen nagel volledig dekt.

Tip 2: kleur van gelnagels vergelijken

Een tweede factor om rekening mee te houden is de kleur van gelnagels. Het is belangrijk dat de kleur aansluit bij de kleur van de outfit die je draagt! Een te groot contrast kan je outfit rommelig en onverzorgd maken. Reden genoeg om hier rekening mee te houden bij de aanschaf van nieuwe gelnagels. Kies je voor een opvallende kleur, of geef je de voorkeur aan een wat subtieler model?

Tip 3: gelnagels met glitters en steentjes overwegen

Nu je de geschikte lengte en kleur voor je gelnagels bepaald hebt, kun je overwegen om de nagels van verschillende extra’s te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan mooie glitters of kleine steentjes. Het maakt een gelnagel net iets completer en kan een luxe tint aan je nagels geven! Net als bij de kleur van de gelnagels, moeten ook deze extra’s aansluiten bij de rest van je outfit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *