Een nieuw jaar, betekent nieuwe trends in beautylandschap. Maar wat zijn nou de trends die dit jaar écht niet meer kunnen en die we zo snel mogelijk moeten vergeten?

1.       Gekke Wenkbrauwen

De eerste is meteen een inkoppertje, wat begon als een grap op Instagram groeide uit tot een ware trend: featherbrows. Hetzelfde voor ‘wire brows’. Dit kan écht niet meer!

2.      Glittertong

Toen Jacinta Vukovic uitschoot tijdens het maken van een glitterlip ging de trend viral en kwamen we overal glittertongen tegen. Helemaal niet zo gezond, dus verstandiger als we het in 2018 gewoon bij glitterlippen houden. Want: doe maar gewoon normaal, dan ben je al gek genoeg toch?

3.      Glitter Roots

Hoewel het er fantastisch uit ziet voor op Instagram, ziet het er helemaal niet zo leuk uit in het echt en denk maar eens na hoe je die glitters eruit moet halen? Na een hele fles shampoo vind je drie weken later nog steeds glitters tegen in je haar.

4.      Gekke beautyblenders

Wat is het toch dat we alles als beautyblenders moeten gebruiken? Van comdooms tot vorken tot en met eieren. Houd het gewoon tot de échte beautyblender voor het beste resultaat, want geef te, het is toch een beetje raar om met een ei je foundation op te doen.

5.      Lollipop Lips

De lipstick die je uitveegt waardoor het eruit ziet alsof je net een lolly hebt gegeten, vandaar de naam. Het ziet er heel slordig en totaal niet verzorgd uit. We zeggen het nu  maar: het is not done!

Deze trends zijn er een paar die we niet graag in 2018 terug zien. Natuurlijk zijn er ook een hoop trends die we juist willen terug zien in 2018, maar daarover een andere keer!

Wil je meer tips voor jouw stijl? Kijk dan op vrouwenstijl.nl

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *