Een Stone Island polo koop je vanaf €120,-. Dan wil je natuurlijk wel de juiste maat kopen. Een van de meest gestelde vragen over een Stone Island polo is: Hoe valt een Stone Island polo? In dit blogbericht lees je er alles over.

Welke maat polo past bij jou?

De kleding van Stone Island valt normaal. Het advies is daarom ook om de Stone Island polo in dezelfde maat te kopen of online te bestellen als de maat die je normaal ook draagt. Wanneer je online een polo van het merk wilt bestellen dan staat er altijd wel bij welke lengte het model is en welke maat hij draagt. Natuurlijk kun je ook in de winkel een Stone Island polo kopen, dan weet je gelijk of die past.

Stone Island polo in allerlei kleuren

De polo’s van Stone Island zijn een belangrijk onderdeel van het merk. De polo’s kunnen gedragen worden tijdens verschillende gelegenheden, zowel formeel als informeel. De polo’s zijn verkrijgbaar met lange- en korte mouwen. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren en pasvormen. De polo’s zijn verkrijgbaar in een aantal basic kleuren, zoals de kleuren blauw, wit, zwart, groen en grijs. De polo’s zijn tevens verkrijgbaar in regular fit en slim fit. Het bekende Stone Island logo is terug te vinden op de linkerborst. Er zijn tevens ook polo’s verkrijgbaar met het Compass embleem in plaats van het volledige logo.

Hoe was je een Stone Island polo?

De meeste Stone Island polo’s zijn voor het grootste deel gemaakt van katoen. Het wordt aangeraden om de polo’s te wassen op een anti-kreuk programma. Een Stone Island polo mag niet in de droger. Hierdoor kan de polo krimpen. Het wordt aangeraden om na het wassen de polo op een kledinghanger te laten drogen. Vervolgens kun je de polo warm strijken op maximaal 110 graden. Op deze manier blijft je polo het langste mooi.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *