Het einde van februari nadert, en het begin van de lente komt éindelijk dichterbij. Daarom een kleine reminder voordat je je lente garderobe koopt met wat de trends van het moment zijn. En geloof ons, ze zijn leuk deze lente. Dus duik je kast in, gooi je oude items weg en maak plaats voor de trends van 2018.

1.      Blauw en Groen

Dit zijn de nieuwe kleuren voor dit seizoen, en gemengd is ook geen probleem!

2.      Wijde denim

Wat is de skinny jeans? Deze lente en zomer denken de mode ontwerpers groots en wijds met wijde denims.

3.      De Travelbag

Klein tasje? Deze lente niet. De grote leren reistassen komen weer helemaal terug.

4.      Sportsokken

De sportieve sok is de komende lente niet weg te denken uit onze kast. Hoge sokken tot de knie zullen blijven zo bewijzen Fendi en Prada.

5.      De taille-riem

Weet je nog die tijd van de grote taille-riemen? Een tijd die we eigenlijk niet meer aan willen denken. Toch laten Carolina Herrera en Diane von Furstenburg toch maar even het belang zien van een goede tailleriem. Het op de jaren 80 geïnspireerde accessoire heeft zijn oude status weer helemaal terug verdiend.

Met deze trends hoef je komende lente geen zorgen te maken dat je niet op de hoogte bent van alle trends. En mocht je het toch niet zeker weten, lees dan ons artikel met de insta-inspiration waar je de leukste influencers van het moment kunt volgen.

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *