Of het nou de zomer- of winterseizoen is, voor Nederlanders is het geen grote verrassing wanneer er regen voorspeld wordt of op onverwachtse momenten komt. In ons cultuur pakken we graag de fiets uit de schuur om van A naar B te komen, maar door de regen fietsen om bij je eindbestemming te komen is niet zo fijn. Met trendy of vrolijke regenkleding zoals een regenjas met een print of een gele regenponcho straal je nog steeds in grijsachtig weer! Lees hieronder de leukste trends in vrolijke regenkleding!

Regenkleding voor dames

Kleurrijke regencoat

Hoe somber het weer ook mag zijn, met een kleurrijke regencoat straal je nog steeds in de regen! Denk hierbij aan leuke kleuren zoals rood, geel, lichtblauw of groen. Zo loop je nog steeds modieus en trendy over straat terwijl de coat je beschermt tegen de regen!

Regenjas met print

Een regenjas met een vrolijke of kleurrijke print, wie wilt dat nou niet? We zien ze op straat steeds meer voorbijkomen. Net zoals een kleurrijke regencoat dat alleen 1 kleur heeft, zorgt een regenjas met een gezellige print er nog steeds voor dat je er modieus en trendy uitziet!

Regencape

Een regencape beschermt je makkelijk en snel tegen onweersbuien. Wanneer je het niet meer nodig hebt, kan je deze al klein opvouwen en meenemen in je handtas. Handig als er een onverwachte onweersbui komt!

Regenkleding voor dames bij Happy Rainy Days

Naast stijl en comfort vindt Happy Rainy Days de functie van regenkleding belangrijk en zorgen ze ervoor dat elke jas op elk moment gedragen kan worden. Regenjassen van Happy Rainy Days zijn gemaakt van een waterdichte, winddichte en ademende stof. Het beschermt je dus goed in elke regenbui!

Tip: Ga voor een unieke paraplu. Je kan nu je eigen paraplu bedrukken, wees totaal anders en orgineel met je persoonlijke twist!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *