Mokken bedrukken, dozen bedrukken, kleding bedrukken: we kenden het allemaal aan, maar tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat mensen tassen bedrukken. Dit kunnen bedrijven zijn, maar ook particulieren. Beide groepen zien in dat tassen bedrukken zo zijn voordelen en charmes heeft. Wat die voordelen en charmes precies zijn, gaan we in dit artikel bekijken. Eerst kijken we naar de voordelen van het bedrukken van tassen voor bedrijven, daarna schakelen we over naar de charmes van tassen bedrukken voor vrienden of familie (of andere naasten). Hierbij zullen we zien dat de redenen om tassen te bedrukken erg uiteenlopen.

 

Tassen bedrukken voor je bedrijf

Tassen bedrukken voor je bedrijf kan verschillende doelen hebben, maar uiteindelijk komt toch vaak neer op het volgende: tassen bedrukken is winstgevend. In eerste instantie kan dit misschien raar klinken, omdat het bedrukken van tassen toch een investering is. Je zult immers een ontwerp moeten maken (of laten maken) en daarnaast natuurlijk ook gewoon betalen voor het drukken van de tassen. Is het – zo kan men denken – niet veel handiger om gewoon blanco tassen mee te geven en dan alleen in gevallen dat het echt noodzakelijk is om tassen weg te geven? Het antwoord luidt ‘nee’, zoals je wellicht al voorspeld had. Want hoewel het bedrukken van tassen inderdaad niet gratis is, is het wel een enorm goede investering. Door je tassen te bedrukken met het logo van je bedrijf of een leuke slogan die verwijst naar je bedrijf, win je namelijk flink aan naamsbekendheid. Iemand met een tas van jouw bedrijf is immers als het ware een lopend billboard; iedereen die hem of haar tegenkomt, zal even herinnerd worden aan jou bedrijf. Hierdoor zullen deze mensen in het vervolg eerder bij jou aankloppen dan bij de concurrent. Hierbij is het uiteraard wel van belang dat de door jou bedrijf ontworpen tassen kwaliteit uitstralen; onprofessioneel ogende tassen zullen juist averechts werken door de imagoschade die ze toebrengen.

 

Tassen bedrukken voor vrienden of familie

Tassen bedrukken voor vrienden of familie doe je om hele andere redenen dan vanuit het winstoogmerk. Niet jij, maar de persoon aan wie je de tas cadeau geeft, is de persoon die in het zonnetje gezet wordt. Door een bedrukte tas aan iemand cadeau te geven, kun je namelijk op een leuke manier kenbaar maken dat je diegene waardeert. Met een gepersonaliseerde tas laat je immers zien dat je diegene kent, dat je weet wat diegene leuk of mooi vindt – en dat je dat in die persoon apprecieert.

 

Bedrukken en bestellen? Kijk op https://www.relatiegeschenken.nl/

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *