We zien altijd alle beautybloggers en tutorials met de duurste make-up. Soms bestaat een look uit meerdere honderd euro, waar je zelf helemaal geen geld voor hebt. Dus hebben wij even uitgezocht, wat de beste dupes zijn voor het beste resultaat. En geloof me, dit gaat je schelen in euro’s!

1.      Shimmer Brick – Bobbi Brown

Toen Bobbi Brown uit kwam met de Shimmer Brick, stond internet op zijn kop want dit zou de beste highligter ever zijn… alleen wel voor een prijs van €49. Dit heeft de Action ook gezien (ja echt, de Action) en zij zijn met een dupe gekomen die precies €1,89 kost. Ik hoor je al denken, en de kwaliteit dan? Nadat we de reviews hebben gezien op internet, zien we dat deze echt totaal niet onderdoen van het origineel, dus ik zou zeggen: ren naar de Action!

2.      Cream contour kit – Anastasia Beverly Hills

Ja, wie wil die hemelse cream contour kit van ABH nou niet? Volgens mij staat deze kit van €54,95 op het lijstje van iedereen. Maar ja, het is een hoop geld. Dus wij zijn even op zoek gegaan naar de beste dupe, en natuurlijk hebben we deze voor je gevonden, van Sleek! Je merkt bijna geen verschil tussen de echte en de dupe. Dit palette is te koop voor €14,95 en dat scheelt toch zo’n 40 euro! Scoren maar!

3.      Velvet matte lippotlood – NARS

Deze lippotloden wil je eigenlijk niet wegdenken uit je beautystash, maar ze zijn toch echt €28 en daarvoor kan je een hoop leuke dingen kopen. Zo zijn de dupes ongeveer €7 per stuk, dus zou je vier dupes kunnen kopen van Sonia Kashuk Velvet Lip Crayons voor één van NARS. Kun je met die €84 die je bespaart toch weer lekker andere make-up kopen 😊

4.      Brow Wiz – Anastasia Beverly Hills

Hoewel ABH een van onze favoriete merken is, is het ook een vrij prijzig merk. Zo is het wenkbrauw pencil van ABH €23. Hoewel dat niet mega duur is, hebben we toch een dupe gevonden die echt top is. Voor €10 kun je namelijk de NYX Microbrow Pencil halen, die hetzelfde doet, voor de helft van het geld.

5.      Touch Éclat – Yves Saint Laurent

Een concealer van Yves Saint Laurent kost ons €30, best wel prijzig voor een concealer, vind je niet? Na even goed zoeken kwamen we uit bij Catrice. Catrice heeft de geweldige dupe Re-Touch Light Refecting Concealer voor maar €4.

 

Als je deze vijf artikelen  van de luxe beauty merken zou kopen geef je gemiddeld zo’n €184,95 uit. Terwijl als je alle vijf de dupes koopt ben je in totaal €37,84 kwijt. Dus wanneer je alle dupes hebt, bespaar je ongeveer €147,11. Daar kan je een weekendje van weg!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *