Ben je binnenkort jarig? Of wil je een leuk feestje organiseren voor een vriend of vriendin? Denk dan eens na over een themafeest. Dit is een feest wat helemaal in het thema staat van een bepaald onderwerp. Dit kan een sport of een bepaalde periode zijn, maar het kan ook in het thema staan van een bekend persoon. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Stel bijvoorbeeld een dresscode in of laat iedereen in neon-kleding komen.

Après-ski

Of het nou zomer of winter is, een après-ski themafeest kan altijd. Voor de après-ski hoef je niet helemaal naar Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Je kan er zelf namelijk ook een organiseren, gewoon bij je thuis. Het is dan ook erg leuk om je huis met après-ski decoraties aan te kleden. Denk hierbij aan glühwein, ballonnen en een sneeuwkanon. Maar wat moet je nou dragen naar een après-ski feest? Lederhosen natuurlijk! En voor de vrouwen zijn er de Tiroler pakjes met vlechtjes in het haar. Ook accessoires kunnen je outfit al gelijk een stuk leuker maken. Kies daarom voor een leuk hoedje of een kleurrijke bril.

Discofeest

Met een disco themafeest ga je terug naar de jaren ‘70,‘80 en ‘90 toen disco nog razend populair was. Je denkt bij deze periode natuurlijk aan namen zoals Michael Jackson, Madonna en ABBA.

In deze tijd stonden de broeken met wijde pijpen  en kleding in flitsende kleuren centraal. Bij een disco themafeest mag je daarom ook over de top gekleed en daar horen natuurlijk neonkleuren bij. Maar er zijn ook allerlei kostuums in het disco thema te vinden. Denk hierbij aan glitterpakken voor degene die net wat meer wil opvallen.

Halloweenfeest

Halloween wordt steeds populairder in Nederland. Eerst werd dit feest alleen in de Verenigde Staten gevierd, maar nu wordt het steeds normaler om dat hier ook te doen. En wat hoort er bij een Halloween feestje? Bijpassende kleding natuurlijk. Je hebt erg veel keuze uit leuke outfits voor Halloween. Heb je altijd al een vampier willen zijn? Kies dan voor een vampierpak. Of wil je juist als geest iedereen de stuipen op het lijf jagen? Maak je look helemaal af door accessoires toe te voegen. Ook kan make-up hierbij helpen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *