Misschien heb je er al een aantal of droom je er al een lange tijd van: tattoos. Ze zijn natuurlijk voor altijd en je dient wel een ontwerp te kiezen wat je voor altijd leuk blijft vinden. Het is een kwestie van smaak, maar toch zijn er op het gebied van tattoo’s ook veel trends en nieuwe ontwikkelingen. Wij geven je een overzicht met de populairste tattoo’s van 2018.

Kleine tattoo’s

Iets wat steeds populairder wordt, zijn kleine tattoo’s. Deze zijn makkelijk te verbergen voor bijvoorbeeld je werk, maar toch genoeg aanwezig om je lichaam op een unieke manier te versieren. Een kleine tattoo kan je overal waar je maar wilt plaatsen, maar wat we de laatste tijd erg vaak zien, zijn vinger tattoo’s. Aan de buitenkant van je vinger valt je tattoo namelijk direct op. Maar wil je het toch iets subtieler? Kies dan voor een tattoo aan de binnenkant van je vinger.

Matching tattoo’s

Een matching tattoo staat voor de eeuwige verbintenis tussen twee personen. Dit hoeft niet persé je partner te zijn, je kunt ook bijvoorbeeld met een vriend of een familielid een matching tattoo laten zetten. Je kunt natuurlijk allebei dezelfde tattoo laten zetten, maar twee verschillende ontwerpen zijn ook een optie. Als je zelf de tattoos ontwerpt, geeft dit nog een persoonlijkere touch aan de tattoo. Samen een tattoo zetten, is toch wat lastiger dan alleen eentje laten zetten. Je dient namelijk een tattoo te (laten) ontwerpen die jullie allebei leuk vinden.

Geometrisch

Wat je de laatste tijd ontzettend veel voorbij ziet komen, zijn tattoo’s met geometrische lijnen. Het is tegenwoordig erg populair om tattoos te zetten met dunne lijntjes. Bij deze trend wordt gebruik gemaakt van geometrische vormen zoals cirkels, driehoeken en rechte lijnen. Als je deze vormen met elkaar combineert, creëer je unieke designs.

 

Teksten

Iets wat eigenlijk nooit uit de mode raakt; tattoos met teksten. Soms raakt een tekst je zo diep, dat je deze voor altijd bij je wilt dragen. Het is nu populair om het klein te houden. Dit wordt gedaan door gebruik te maken van fijne lijnen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een tattoo met quote die je zelf hebt verzonnen, maar ook als je een algemeen bekende tekst kiest, kun je deze uniek maken. Zo kun je zelf het lettertype en de grootte bepalen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *