Er zijn verschillende soorten haarextensies. Een groot deel van de vrouwen met extensies in de haren, dragen clip in haarextensies. Dit zijn haarextensies die met een clip tegen de hoofdhuid bevestigd worden. Zit jij er ook aan te denken om clip in haarextensies te nemen? Verdiep je dan in de voor- en nadelen van deze haarextensies door dit artikel door te lezen. Klik hier voor meer informatie

De voordelen van clip in haarextensies

Het is niet voor niets dat zo veel vrouwen met clip in haarextensies rondlopen. Deze extensies hebben namelijk diverse pluspunten. Het eerste voordeel van clip in haarextensies, is het feit dat je deze extensies in en uit kunt doen wanneer jij wil. Wil je jouw haarextensies niet iedere dag dragen, maar bijvoorbeeld alleen bij speciale gelegenheden? Dan zijn clip in haarextensies zeker iets voor jou.

Daarnaast hebben clip in extensies een lange levensduur. Zeker als je hoogwaardige extensies aanschaft, heb je hier lang plezier van.

De nadelen van clip in haarextensies

Clip in haarextensies hebben vele voordelen, maar er zijn ook enkele minpunten. Ten eerste zitten de clips in je haar niet altijd fijn. Zitten de clips te strak, dan kunnen ze klachten als hoofdpijn veroorzaken. Daarnaast kan je haar beschadigd raken als je jouw clip in haarextensies niet op de juiste manier in je haar doet. Je haar kan zelfs afbreken als je de haarextensies niet op de juiste manier draagt, met kale plekken tot gevolg.

Tot slot kan het veel tijd kosten om de clip in haarextensies in te doen, zeker als je veel extensies draagt. Je kunt de extensies dan wel zelf in en uit doen, maar houd er wel rekening mee dat dit niet zomaar gebeurd is.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *