Diva Catwalk is een merk uit het Verenigd Koninkrijk. Wanneer je op zoek bent naar de perfecte feestoutfit is dit het merk waarbij je een kijkje moet nemen. Het fijne aan de jurken van Diva Catwalk is dat ze een couture uitstraling hebben. Met een jurk van Diva Catwalk weet je zeker dat je complimenten zal krijgen over hoe goed je er uit ziet! In Londen wordt de jurk bedacht en in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Elke maand voegt Diva Catwalk nieuwe modellen toe aan haar collectie. Hierbij wordt goed rekening gehouden met de trends van dat moment.

Diva Catwalk een merk uit Londen

In 1985 is het merk Diva Catwalk gestart in Londen. Elk kledingstuk wat wordt gemaakt wordt ook ontworpen in de studio in Londen. Al jaren staat Diva Catwalk bekend als het merk met de mooie stretchstoffen en scherpe figuur aansluitende modellen met een vintage flair. Elk model is met passie gemaakt en ontworpen en gecreëerd om trots op te zijn en voor iemand om ook met trots te dragen. Elke Diva Catwalk klant zoekt een originele jurk met een sterke focus op de kwaliteit van het ontwerp.

Tijdloos, onafhankelijk en speels

Diva Catwalk heeft in haar assortiment altijd een ruime keuze in verschillende designs en modellen. Een groot voordeel van de jurken van Diva Catwalk is dat ze tijdloos zijn. Vele modellen zijn in een effen kleur waardoor ze ook nooit uit de mode jaren. De jurken van Diva Catwalk zijn hebben ook klassieke pasvormen. Met deze klassieke pasvormen zorgt Diva Catwalk er voor dat u er altijd chique uitziet. De Diva Catwalk vrouw is onafhankelijk en weet precies wat haar goed staat. Daarnaast straalt ze graag zelfverzekerdheid uit. Hoewel Diva Catwalk voor tijdloze ontwerpen gaat zijn de jurken ook zeker speels. De jurken zijn in verschillende vrolijke kleuren verkrijgbaar en met leuke printjes.

De verschillende collecties

Diva Catwalk heeft verschillende collecties in haar aanbod. Zo is er altijd een ‘Current Collection’ met jurken welke gemaakt zijn volgens de nieuwste trends. De Diva Classics zijn speciaal gemaakt om het vrouwelijke figuur extra te flatteren. Met stretchstoffen zijn de jurken speciaal gemaakt om het vrouwelijke lichaam extra mooi te omsluiten. De Vintage inspired collectie is zoals het al genoemd is geïnspireerd op verschillende vintage jurken maar dan wel met een moderne twist. De Wedding Guest Dresses zijn speciaal gemaakt voor wanneer je als gast naar een bruiloft toe gaat. Natuurlijk wil je er dan op je allerbeste uitzien en dat kan zeker met een jurk uit deze collectie. Als laatste is er nog de Seed collectie. Hierin worden alleen de allerbeste materialen gebruikt.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *