Soms is het net zo leuk om gewoon zelf je sieraden te maken en je vrienden jaloers te maken met een ketting die jij als enige hebt! En als je er echt goed in bent, wie weet zit er wel een bijverdienste in 😉!

Pinterest

Waar wij zelf kijken voor inspiratie is op Pinterest. Pinterest is dé site voor alle do-it-yourselfs, dus niet alleen kettingen of andere sieraden maar ook voor in je huis of bijvoorbeeld kleding.

Het is wel belangrijk dat je een aantal spullen aanschaft, zoals sluitinkjes, de ketting zelf en de bedeltjes of kralen die je zelf leuk vindt. Zoals bijvoorbeeld schelpen of blaadjes.

Wanneer we de nodige inspiratie hebben gevonden op Pinterest, pinnen we het (save) zodat we het ontwerp niet meer kwijt raken of dat we het kunnen bewaren tot een volgende keer, want geloof het of niet: we zijn het ook een paar keer vergeten en dan vind je het ontwerp niet meer terug in de zee van oneindige DIY’s!

Heel veel knutselplezier en show de kettingkjes, armbandjes en ringen aan iedereen! Want hoe leuk is het dat je zelf aan de slag bent gegaan en precies hebt gemaakt wat jij  mooi vindt?

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *