Tegenwoordig zijn er zoveel social influencers dat je het niet meer kunt bijhouden. Maar welke Nederlandse influencers of modellen zijn nu echt dé moeite waard om te volgen? Hieronder hebben we een klein overzichtje van personen die écht bij je volgers zouden moeten staan.

1. Romee Strijd – @romeestrijd

We beginnen met een Nederlands supermodel, Romee is een Victoria’s Secret model en haar Instagram is altijd on point. Ze laat kiekjes zien van haar en haar boyfriend, maar ook hoe ze er uit ziet. Volgen dus!

2. Negin Mirsalehi – @negin_mirsalehi

Een blogster die begon in Almere, nu uitgegroeid tot wereldwijd influencer. Ondertussen heeft ze meer dan 4,5 miljoen volgers én staat ze op Forbes 30 under 30.

3. The Fashion Guitar / Charlotte Groeneveld – @thefashionguitar

Charlotte Groeneveld hoort natuurlijk ook op dit lijstje terecht. Ze komt dan wel uit Nederland, maar woont ondertussen al jaren in de Verenigde Staten. Haar stijl is minimalistisch en ze houdt er van om luxe merken moeiteloos met merken zoals Zara en H&M te combineren.

4. Linda Tol – @lindatol_

Linda Tol staat bekend om haar korte blonde haar en felle lippenstift. Ze woont inmiddels in Milaan en is naast blogger ook nog contributor voor de Italiaanse Glamour.

5. Queen of Jetlags / Noor de Groot – @queenofjetlags

Noor de Groot is haar blog gestart in 2013 en is nu niet meer weg te denken uit blog landschap. Met meer dan een half miljoen volgers op Instagram én haar eigen pyjama collectie met Monica Geuze is Noor de Groot echt een must follow.

Natuurlijk zijn er nog honderden anderen die je zou moeten volgen, leuk om een middag lekker met een kop thee door je Instagram feed te scrollen en gewoon een hoop bloggers te volgen waarvan jij de stijl interessant vindt. Hier alvast het begin! Wil je meer van zulke tips? Kijk dan eens op vrouwengids.nl!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *