Heb je een foute party op de planning? Als je uitgenodigd bent voor een fout feest, betekent dit dat je alles uit de kast kunt trekken om goed voor de dag te komen. Maar weet je niet zo goed wat je nou eigenlijk aan moet doen? De kleding die je draagt naar een fout feestje kan niet gek genoeg. Maar om echt op te vallen moet je toch wel even je best doen. Denk bijvoorbeeld aan een dierenpak of een gekke pruik. Wij geven je een paar tips voor het samenstellen van jouw foute outfit.

Uit je comfortzone stappen

Niets is fijner dat je oude vertrouwde outfit waarin je niet opvalt, maar als je naar een foute party gaat, is het juist de bedoeling dat je opvalt. Stap uit je comfortzone! Dit kan in het begin erg eng zijn, maar uiteindelijk geeft het je een trots gevoel. Je hoeft niet per se nieuwe kleding te kopen voor een foute party, je kunt natuurlijk ook in je kledingkast kijken. Alles wat vroeger in was of kledingstukken die je nooit meer in het dagelijks leven zou aantrekken, zijn perfect voor een foute party.

Dresscode fout feest

Om je een idee te geven welke soort kleding je kunt dragen op een foute party, worden er hieronder een aantal voorbeelden en tips gegeven. Je kunt er natuurlijk ook je eigen draai aan geven.

  • Dierlijke prints

Alles met panter, zebra of luipaarden printjes is helemaal perfect voor een foute party. Kies voor opvallende kleuren als accessoires om het geheel nog fouter te maken. Denk hierbij aan een neon roze pruik.

  • Over de top

Kies een foute jurk uit, bijvoorbeeld een neon groene, en combineer dit met hoge pumps. Overdrijf met oogschaduw en andere make-up zodat je er helemaal over de top uitziet. En vergeet de accessoires niet!

  • Grappig kostuum

Kies voor een grappig kostuum. Je kunt je bijvoorbeeld verkleden als een bekend persoon of een stripfiguur. Voor de mannen zijn er ook 3-delige pakken in felle kleuren en allerlei verschillende prints te verkrijgen. Een pak zelf staat netjes, maar de print maakt het fout.

Pretty in pink

Zeg je foute kleding, dan zeg je de Toppers. Zit je eraan te denken om naar de Toppers te gaan? Of misschien heb je zelfs al kaartjes voor de Pretty in Pink Edition van de Toppers in Concert. Misschien ben je er al eens eerder geweest of ga je voor het eerst.  In te gekke en flitsende Toppers kleding zal het concert een groot feest worden. Het thema van dit jaar is roze, dus het is ook de bedoeling dat je je roze kleding uit de kast haalt of een nieuw fout setje koopt. Denk bijvoorbeeld aan een roze jumpsuit gecombineerd met een neon roze pruik.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *