We kennen natuurlijk allemaal het standaard smartphonehoesje met het leuke printje dat de achterkant van je telefoon beschermt. Lekker vrolijk en niks mis mee natuurlijk, maar waarom zou je een normaal hoesje nemen als er zo veel andere hoesjes op de markt die je zo veel verschillende handige functionaliteiten kunnen bieden. Lees verder voor een overzicht van de meest praktische hoesjes die er bestaan!

Bookcase

Deze ken je misschien wel: het is een hoesje wat zowel de voorkant als de achterkant van je telefoon beschermt. Voor de echte klunzen die om de haverklap hun smartphone laten vallen, is dit de ideale oplossing. Daarnaast hebben sommige bookcases ook gleufjes om je pasjes en/of geld in te stoppen. Zo heb je al je benodigdheden altijd bij de hand zonder dat je een aparte tas mee moet nemen of alles in je jaszakken stopt. 

Festicase 

De Festicase is een speciaal hoesje met een vrolijk gekleurd koord eraan zodat jij je telefoon altijd bij de hand hebt. Ideaal voor festivalgangers! Door deze case hoef je nooit meer in je zak of je tasje te graaien tot je mobiel hebt gevonden, maar hij hangt altijd stevig en binnen handbereik om je schouder. Zo leg je elk moment snel vast en maak je de leukste Insta stories!

Extra batterij

Als je iemand bent wiens batterij altijd leeg is, dan is een hoesje met extra batterij wellicht wat voor jou. Handig voor als je de hele dag weg bent en je je telefoon nergens op kan laden. Wat wel handig is om te weten is dat deze hoesjes vaak best dik kunnen zijn, waardoor je je telefoon minder stevig vast kan houden en hij misschien ook niet meer in je zak past. Maar aan de andere kant neemt een oplader of powerbank ook plaats in in je tas!

Hoesje met spiegel

Voor de echte tuttebellen en ijdeltuiten onder ons is er een hoesje met een ingebouwde spiegel. Hiermee kan je voor je date nog even snel checken of er niets tussen je tanden zit, of je lippenstift even gauw bijwerken in de trein. Van dit hoesje zijn twee verschillende varianten: één waarvan de achterkant van het hoesje een spiegelend oppervlak is en één waar je een spiegel uit kan klappen. De laatste is de meest veilige optie, want als je spiegel breekt, heb je natuurlijk 7 jaar lang ongeluk!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *