Iedereen heeft natuurlijk een ander lichaam en dat is maar goed ook. Maar je kan er wel rekening mee houden en je er op kleden, zo ook met lingerie. Wat de een echt goed doet kan de ander flink afbreuk opleveren. Daarom dat we je in deze blog een handje op weg gaan helpen.

Appel figuur

Heb je iets bredere taille, smallere heupen, benen en schouders? Dan heb je een appel figuurtype. In dit geval kan je het accent het best legen op de benen of borsten. Wat betreft je lingerie, zal een bh met een spannende decolleté het goed doen of een mooie babydoll die van onder iets wijder valt.

Peer figuur

Als je smallere schouders, een slank bovenlichaam, bredere heupen en bovenbenen hebt dan is er sprake van een peer figuurtype. Je kan het best de nadruk leggen op je taille, buik of schouders. Is het tijd voor een nieuw lingerie setje, ga dan voor een setje met een blote buik. Ook doet een bh met halternek het goed.

Zandloper figuur

Bij een zandloper figuurtype heb je smallere taille en zijn de heupen en schouders ongeveer even breed. Je hebt in dit geval erg geluk, want bij dit figuur staat echt vrijwel alles goed. Wel kan je het leuker maken met bandjes over je middel of een hoge taille. Zou houdt je het speels en accentueer je jouw prachtige taille nog net iets meer.

Hart figuur

Een hart figuurtype herken je aan de bredere schouders in vergelijking tot de heupen. Hier mag je de nadruk leggen op je borsten en benen. Dit doe je door een lingeriesetje te dragen met een high waist of een rokje met ruches. Ga in ieder geval niet voor de halternek.

Plank figuur

Als laatste hebben we het plank figuurtype. Wanneer je weinig ronde vormen hebt maar wel slanke benen en smalle schouders dan is het leuk om te gaan voor een setje waarbij je de rondingen creëert. Een halternek, stapless model of een setje met ruche doen het dan zeker goed.

Uiteindelijk ligt de keus wel bij jezelf, voor welk figuur je ook hebt. Je moet er wel prettig bij voelen. Dus doe vooral wat voor jou goed voelt.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *