De lente komt er weer aan, wat betekent dat we ook kijken naar de nieuwe trends van de lente van 2018. Deze keer kijken we naar de sieraden van nu. Deze paar trends zien we in 2018 terug!

1.      Minimalistische sieraden

Hoewel dit al een trend uit 2017 was en de catwalk een duidelijke voorkeur heeft voor opvallende sieraden, blijft hij hot. Denk aan simpele ringen, oorbellen en kettingen die jouw outfit helemaal compleet maken.

2.      Kettingen layeren

Je hebt veel kettinkjes, en het liefst draag je ze allemaal te gelijk. En geloof me, dat kan! Dat is helemaal niet erg. In 2018 is het helemaal oké om verschillende kettingen met elkaar te combineren. En dan komen we automatisch bij de volgende trend:

3.      Sieraden combineren

Want ja, niet allen kettingen  kun je combineren ook armbanden willen we graag combineren om al onze vriendinnen jaloers te maken. Doe er een hippe horloge tussen en mix en match tussen horloge en armbanden.

4.      Opvallende oorhangers

Ook al is het een grote tegenhanger van de minimalistische sieraden, toch zien we alle modellen op de catwalk met opvallende oorbellen. Hoe groter, hoe beter. Glimmen en opvallen. Dit zijn een paar van de kernwoorden voor deze trend, en we zullen zien of het een blijvertje is voor komende zomer.

Ga maar vast zoeken in alle boetiekjes naar dé accessoires van dit moment en vergeet niet: dit is het seizoen van mix & match!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *