De komende weken beginnen verschillende scholen aan het nieuwe schooljaar. Hoog tijd dus om eens goed te kijken welke schoolspullen aan vervanging toe zijn of welke je er eventueel bij moet kopen. Het is natuurlijk altijd lastig om in te schatten wat je door het jaar heen nodig hebt, dus hier volgt een lijstje van 5 must-haves voor het nieuwe schooljaar.

Een goede laptop

Natuurlijk is het in 2018 ontzettend belangrijk om een goede, snelle laptop te hebben. Zeker op school is dit erg belangrijk. Je gebruikt een laptop immers bijna overal voor: verslagen typen, informatie zoeken, je rooster bekijken en je agenda bijhouden. Het fijne hieraan is natuurlijk dat je buiten je schooluren je laptop ook voor leuke dingen kan gebruiken, zoals het kijken van films.

Een goede tas

Om je laptop mee naar school te nemen is het natuurlijk van belang dat je een goede laptoptas hebt. Een goede tas is namelijk niet alleen erg handig, maar kan ook nog eens erg stijlvol zijn. Zo kan je kiezen voor een stoere leren laptoptas of een sportieve canvas laptoptas.

Software

Wanneer je een goede laptop hebt, kan je natuurlijk nog niet meteen aan de slag. Je hebt hier namelijk de juiste programma’s voor nodig. Zorg dus dat je een nieuwe versie van Microsoft Office hebt, dit kan je als student voordelig aanschaffen. En ook kan je nadenken over programma’s als SPSS.

Schrijfwaren

Hoewel je veel kan met je laptop, is het altijd wel fijn om nog iets op te schrijven. Zorg er dus voor dat je altijd voldoende schrijfwaren bij je hebt om iets te noteren. Een pen en een klein notitieboekje zijn hierin genoeg.

Boeken

Ondanks dat veel lesmateriaal tegenwoordig online te vinden is, zijn boeken nog wel nodig om door het schooljaar heen te komen. Zorg dus dat je je boeken op tijd bestelt.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *