Een V-hals T-shirt is niet alleen ideaal omdat het u optisch slanker maakt, maar vooral wanneer u het T-shirt op verschillende manieren wilt dragen. Zo is de lage hals zeer geschikt als u hem onder een ander kledingstuk zoals een blouse of overhemd wilt dragen. In dat geval functioneert het als onderkleding. Een V-hals T-shirt is ook heel handig om te dragen over een overhemd of blouse heen. Bij een donkere kleur zult u niet zo snel last hebben van een blouse of overhemd die doorschijnt en ook de knoopjes er onder worden verdoezeld. Door de lage hals heeft u de mogelijkheid om toch een nette kraag te laten zien.

Uniek maatsysteem.

Er is een uniek maatsysteem voor T-shirts, zodat de basis T-shirts altijd heerlijk zitten. De longshirts zijn langer dan gewone T-shirts en dat zorgt er voor dat ze niet opkruipen en de hele dag prima zitten. De basic longshirts zijn verkrijgbaar in 3 lengtematen:

  1. Standard Long Fit (/SLF): voor mannen met gemiddelde lengte; T-shirts zijn 2 – 4cm langer.
  2. Long Fit (/LF): voor lange mannen vanaf 1,85 / 1,90; T-shirts zijn 4 – 8cm langer.
  3. Extra Long Fit (/XLF): voor lange mannen vanaf 2m. T-shirts zijn 8 – 12cm langer.

Wassen met waspoeder of vloeibaar wasmiddel?

Het is altijd het beste om uw T-shirts te wassen met een waspoeder in plaats van met een vloeibaar wasmiddel. Waspoeder zorgt voor een schonere en frissere was, bovendien is het vaak ook nog goedkoper. Spoel wel regelmatig het waspoederbakje uit, want het bakje wordt iets viezer dan bij een vloeibaar wasmiddel. Bent u toch helemaal verknocht aan uw vloeibaar wasmiddel, gebruik in plaats van een wasbolletje in de trommel ook gewoon het wasmiddelbakje. Dit verdeelt het wasmiddel beter over het wasgoed. Tip: is uw T-shirt echt heel vies of zit er een vieze geur aan, gebruik dan een keer natuurazijn in plaats van wasverzachter. Doe het niet te vaak want het kan wel de vezels aantasten van de shirts. Bij bonte was zorgt azijn er wel voor dat de kleur langer wordt behouden.

Voor meer leuke tips kijk je op 4allyourstyle.nl

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *