De sokken van tegenwoordig mogen gezien worden! Tegenwoordig zijn sokken in hele hippe printjes verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan leuke panterprintjes, gekleurde figuurtjes en printjes met gekleurde bloemen en plantjes erop. De sokken kun je aan doen in schoenen of laarzen. Je kunt de sokken laten matchen met de kleuren uit de andere kledingstukken die je die dag draagt voor een extra leuke uitstraling.

Glitters in je sokken?


Naast de hippe panterprintjes, figuurtjes en kleurrijke versiersels zijn ook sokken met glitters tegenwoordig helemaal hot. Glittersokken zijn zowel hoog als laag verkrijgbaar en je kunt ze dus bij alle soorten schoenen, sneakers en laarzen dragen. Draag je de glitter sokken in lage schoenen, dan geeft het zichtbare glitterende randje een heel vrolijk effect. Glittersokken zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en in verschillende maten waardoor de sokken er voor iedereen zijn! 

Sokken cadeau doen?

Wist je dat sokken erg origineel zijn om cadeau te geven? Het is een cadeau waar je misschien niet zo snel aan zou denken, maar je kunt iemand er heel blij mee maken. Vrijwel iedereen draagt namelijk sokken en ze zullen dan ook vast en zeker gedragen worden. Het is een praktisch cadeau waar iemand echt wat aan heeft. Je kunt de sokken cadeau geven voor een verjaardag, maar ook bij andere gelegenheden en bij feestdagen zoals Sinterklaas en Kerstmis. Sokken zitten er ook vrijwel altijd bij in de zak van Sinterklaas. Met Kerst is het ook een origineel cadeau waar je zelfs je opa, tante of nichtje mee blij kunt maken!

Antislip sokken

Sokken met antislip zool, ideaal om voor veiligheid in huis te zorgen. Heb jij een gladde vloer in huis, dan heb je vast wel eens gemerkt dat dit behoorlijk glad kan zijn. Als je denk dat dat niet voor gevaar kan zorgen, dan heb je het mis. Er gebeuren hele nare ongelukken waarbij mensen uitglijden en naar terecht komen. Je kunt iets breken of kneuzen, maar ook kun je er andere nare verwondingen aan overhouden. Zeker op de trap en in de badkamer kun je naar terecht komen. Het dragen van antislip sokken is daarom zeker aan te raden. De stroeve nopjes aan de onderkant van de sok zorgen ervoor dat je meer grip hebt en de kans dat je uitglijdt is dus vele malen kleiner.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *