Er is qua mode tegenwoordig veel te koop. Van minimalistisch tot hip en eigengereid. Ben jij een modebewuste vrouw die houdt van kleur en eigenzinnig? Dan introduceer ik je graag in de wereld van Tante Betsy.

Happiness in a dress

Tante Betsy is een merk van eigen bodem, afkomstig uit de Nederlandse modestad Arnhem.  Het is een eigenzinnig label dat zich kenmerkt door haar kleurrijke, stoere en eigenwijze collectie speciaal voor vrouwen met een voorliefde voor retro en folklore. Met een Tante Betsy jurkje straal je energie en positiviteit uit. De slogan van het merk is dan ook niet voor niets “happiness in a dress”. De kledinglijn brengt meerdere nieuwe collecties per jaar uit die elkaar snel opvolgen. Naast de standaard winter en zomer collectie brengen zij ook meerdere kledingstukken tussendoor uit. Zo loop je er in elk seizoen hip bij.

Tante Betsy voor iedereen

Het label is verkrijgbaar alle maten, van XS tot XXL. Het label maakt gebruik van hoogwaardige tricot stoffen waardoor ze comfortabel aanvoelen en ze geschikt maakt voor iedere pasvorm. De ontwerpsters van het label ontwerpen ieder item met zorg. Dit uit zich in de grappige details van de kleding. Zoals een mooi borduursel, kekke printjes en leuke kanten details. Er is dan ook voor iedere vrouw iets te vinden in de veelzijdige collectie.

Makkelijk te combineren

De kledingstukken zijn makkelijk met elkaar te combineren zodat het geheel aan te passen is naar jouw smaak. Je kunt ze ook op meerdere manieren dragen. Van casual met een leuk slippertje in de zomer tot kleurrijk met een gekleurde panty gecombineerd met stoere boots in de winter. Liever wat chiquer? Combineer je vrolijke outfit dan met mooie pumps. Ongeacht de gelegenheid, met Tante Betsy ben jij het stralende middelpunt van elke gelegenheid!

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *