Als de koude dagen weer aanbreken dan is het erg belangrijk om een goede winterjas te hebben. Een winterjas draag je meestal de hele winter lang dus het is natuurlijk belangrijk dat je je hier volledig comfortabel in voelt. Het is altijd lastig om het juiste model en de juiste kleur te vinden. Hieronder vind je meer over de trends en tips als het aankomt op het aanschaffen van een winterjas.

Oversized

Deze trend zie je steeds meer terug en is eigenlijk niet meer te missen in het straatbeeld. Dat is namelijk oversized. Je ziet het overal in de winkels hangen. Oversized truien, jurkjes, jassen maar ook tops. Dus ook voor warme winterjassen is oversized nu echt een trend. Dit is natuurlijk super fijn en handig, want kleding dat net iets te groot is, is natuurlijk altijd veel comfortabeler. En vaak denken sommige mensen bij oversized dat het er ook gelijk heel slonzig uit ziet maar dit is totaal niet zo. Vooral oversized wollen mantels zijn een trend en dan het liefst nog met wijdvallende kragen, wijde mouwen en grote zakken. Super hip is het sowieso. Ook zien we vooral de basiskleuren terug. Denk hierbij aan grijs, zwart en beige. Maar ook zie je dit seizoen steeds meer geruite prints terug.

Een parka

Het model jas dat bijna iedereen wel in zijn of haar kast heeft hangen: een parka. De parka is nog steeds super hip. Kijk bijvoorbeeld eens of een Woolrich jas kopen iets voor jou is.  Met een parka overwin je de winter sowieso. Het is een net wat minder geklede jas maar het is zeker een heel comfortabel model waarin je eigenlijk alle weersomstandigheden wel aan kunt. Parka’s zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Bijvoorbeeld in de kleur groen, maar ook zwart, blauw en beige zie je steeds meer terug.

Een lange jas

Een lange jas zie je ook steeds meer terug, het liefst zo lang dat deze tot aan de grond komt. Zo lang mogelijk en mooi getailleerd. De enkellange jas zie je ook heel veel terug tijdens modeshow en ook steeds meer winkels vullen zich zelf met deze jassen. Je kunt lekker helemaal verdwijnen in deze warme, lange jassen et zoals bij een oversized jas. Ook bij deze jassen zie je de grote kragen weer terug. Vaak met een rits, knopen of een ceintuur die je kunt knopen.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *