Inspirerende collecties, optimale pasvormen en uitstekende kwaliteit. Zo omschrijf je Tramontana in slechts enkele seconden.

Dit Nederlands vrouwenmerk is in slechts enkele jaren tijd ongelooflijk populair geworden.

En met rede.

Uitstekende pasvormen die elke vrouw kunnen laten stralen. Daar dromen we toch allemaal van?

Van prachtige broeken tot leuke sweaters en van elegante jurkjes tot mooie T-shirts. Er is voor ieder wat wils. Bovendien hebben alle Tramontana kledingstukken steevast één ding gemeen: hun hoge kwaliteit. Tramontana’s gevarieerde collectie bestaat uit volledige looks die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Tramontana is perfect voor de zelfzekere vrouw die het graag wat gek wil. De kledingstukken zijn voorzien van eigenzinnige prints en de professionele modeontwerpers hebben allen een schitterend oog voor verrassende details.

Verder is de Tramontana jurken collectie beschikbaar voor verschillende vrouwen met verschillende maten en lichaamsvormen. Terwijl steeds meer modemerken zich ofwel richten op de volle of de juist wat slankere vrouwen heeft Tramontana er bewust voor gekozen zich op beide te richten. De maten range gaat dan ook van 34 tot en met 46 of van XS tot en met XXXL. Nogmaals: er is voor ieder wat wils.

Vandaag de dag is het merk verkrijgbaar in 15 landen via 1900 verkooppunten. Zeggen dat het een gerenommeerd merk is zou dus een serieus understatement zijn.

Onze aanbeveling is Dresses Only. Voordeel daar is gratis verzending boven de honderd Euro en ook kosteloos retourneren. De contractgegevens zijn als volgt:

Adres: Bruijellestraat 4, 5048 AE Tilburg, Nederland
Openingstijden: 24 uur geopend
Telefoon: +31 13 468 7821
E-mail: klantenservice@dressesonly.nl

Mocht het nou zo zijn dat je niet zo fan bent van Tramontana, DressesOnly.nl verkoopt ook vele andere leuke hippe trendy jurkjes merken.

Wie er van houdt een trendsetter te zijn kunnen we het kopen van een Tramontana kledingstuk dan ook enkel maar ten zeerste aanraden. Want sowieso zal het merk in de komende maanden en jaren enkel maar meer fans verwerven.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *