De Ekster smart wallet is dé nieuwe musthave voor mannen. De portemonnee heeft de stijl van een originele, leren portemonnee en is tegelijkertijd een smart wallet. Voor mannen is dit ideaal, je hebt als man het liefst een eenvoudige, praktische portemonnee en daarom kiezen veel mannen voor de smart wallet. Toch wordt het uiterlijk ook steeds belangrijker. Je wilt er stijlvol bij lopen, ook je accessoires moeten er goed uit zien. De Ekster wallet biedt de uitkomst! Het Rotterdamse product wordt steeds populairder op de markt, en dit is natuurlijk niet zomaar het geval.

Wat is de Ekster smart wallet?

De Ekster wallet is een leren portefeuille die tegelijkertijd ‘smart’ functionaliteiten biedt. Hij heeft bijvoorbeeld een bluetoothverbinding naar je telefoon, waardoor je je portemonnee nooit meer kwijt hoeft te zijn. Je kunt deze namelijk eenvoudig traceren, jij weet altijd waar je Ekster wallet is. Ook andersom werkt deze verbinding perfect, je bent je telefoon ook nooit meer kwijt. Om je portemonnee te kunnen traceren maakt de wallet gebruik van crowd GPS. Telefoons van anderen worden ook gebruikt om jouw portemonnee terug te kunnen vinden.

Wallet in verschillende uitvoeringen

De Ekster wallet ziet er ontzettend stijlvol uit. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: de Senate en de Parliament. Met de Senate heb je ruimte voor 5 pasjes en de portemonnee is beveiligd tegen hackers. De Parliament variant is een bi-fold portemonnee. Je kunt er briefgeld en pasjes in kwijt. Welke het meest past bij jou bepaal je helemaal zelf. Je bent er met de Ekster wallet in ieder geval zeker van dat je een prachtige portefeuille hebt die je nooit meer kwijt zult raken. Kies je favoriete kleur leer en het model dat het beste bij je past. Ook je visitekaartjes berg je voortaan stijlvol op in je Ekster.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *