Is er iets leuker dan een themafeest? Wij geloven van niet! Weken voordat het feestje in kwestie gepland staat struinen we het hele web al af, op zoek naar de mooiste carnavalskleding waarmee we ongetwijfeld de show gaan stelen. Al geven we toe dat het soms wel knap lastig kan zijn om met een origineel idee op de proppen te komen. Je wilt natuurlijk niet in exact dezelfde carnavalskleding verschijnen als alle andere aanwezigen! Heb je binnenkort een themafeestje en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij helpen je uit de brand met de leukste ideeën voor unieke carnavalskostuums!

Sprookjesachtig mooi met een Alice in Wonderland kostuum

Disney is en blijft een onuitputtelijke bron van inspiratie wat betreft verkleedideeën. Van knappe prinsessen tot stoere heldinnen: wat voor type je ook bent, er is gegarandeerd een Disney karakter dat bij je past. Wij zijn groot van de fantasierijke film Alice in Wonderland en hullen ons daarom graag in een Alice in Wonderland kostuum. Ook leuk is dat je met dit thema erg kunt variëren. Je kunt natuurlijk gaan voor een lieflijk blauw jurkje zoals Alice zelf, maar ook de Hartenkoningin of de Mad Hatter zijn natuurlijk geweldig! Draag bij je Alice in Wonderland kostuum toffe accessoires die je look afmaken zoals kniekousen met hartjes of strepen, of ga voor een grote strik in je haar.

Boogie woogie disco kleding

Zin in een avondje swingen? Dan is disco kleding natuurlijk de perfecte look! Swingende boogie muziek brengt spontaan de stemming erin en wie kan er nu stil blijven staan wanneer deze ritmische tonen door de ruimte klinken? Disco kleding komt natuurlijk in meerdere vormen en stijlen, maar een jumpsuit met wijd uitlopende (flared) pijpen is wel een echte klassieker. Opvallend in metallic roze met zilveren details of ingetogen in chique zwart – waar ga jij voor?

Fit and fabulous met sportkleding

Sportieve mode staat tegenwoordig helemaal niet meer synoniem voor suf. Coole sneakers of broeken die doen denken aan sweatpants zijn helemaal hot! Een sportieve outfit is daarom ook een goede optie voor je verkleedfeest. Kies carnavalskleding die is geïnspireerd op een voetbaltenue of bijvoorbeeld een sexy cheerleader of een stoere bokser.  

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *