Het is oktober en het algemene straatbeeld is al behoorlijk winters. Het is buiten guur aan het worden en menig Nederlander zit vanavond niet aan de koffie met een koekje, maar al met een handje pepernoten. De invulling van de komende Kerstdagen is ook al onderwerp van de dag. Er worden voor familie & vrienden heerlijke diners bereid tijdens de feestdagen. Het geven van een mooi kerstcadeau noemen we allemaal commercieel, maar is stiekem toch wel nice om te ontvangen. Hoe leuk is het als er een mooie, glimmende cadeauverpakking glinstert onder de kerstboom? Maar wat is nu een persoonlijk & exclusief kerstcadeau? Wij hebben een leuk idee: een stijlvolle heren badjas met naam!

Geef jouw dierbare een gepersonaliseerde badjas cadeau

Het mooie van het schenken van een mooie badjas met naam borduring is dat werkelijk iedereen er blij mee is. Zo zijn online allemaal gave dames,- heren – & kinderbadjassen te voorzien van borduring. Ik hoor je denken: borduren? Ja, borduren is helemaal hot in de fashion wereld. Je hebt bij de grote online aanbieders in het borduren van badjassen de keuze uit hippe kleurtjes borduurgaren & kekke lettertypen. Zo heb je ook de keuze uit neon-, zilver – & goudkleurig borduurgaren. Het is belangrijk dat je zorgt dat de kleur van de letters mooi afsteken bij de achtergrond van de badjas.

Kerstcadeau kids: kinderbadjas met naam

Voor kids is het natuurlijk extra speciaal om een cadeau te krijgen met je eigen naam er op! De meeste kinderbadjassen zijn gemaakt van fleece of katoen. Fleece badjasjes voor kids zijn heerlijk behaaglijk en houden je kind lekker warm. Echter heeft fleece geen hoog absorptievermogen, wat betekent dat de badjas echt voor thuis is. Heerlijk om in te ravotten of tv te kijken. Als je de kinderbadjas met naam wilt gebruiken voor na het douchen of de zwemles, kies dan voor een katoenen badjas. En voor kids hebben ze waanzinnig leuke, vrolijke & frisse badjasontwerpen.

Om jouw badjas cadeau helemaal compleet te maken bieden veel online aanbieders ook luxe cadeautassen aan tijdens de Kerstperiode.

Dat wordt een Kerst om nooit meer te vergeten.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *