Hoewel je vrouwen modeblogs overal kan vinden, zijn de mannelijke modeblogs toch echt wat onzichtbaar. Maar waar moeten mannen de fashion tips vandaan halen? Of is het werkelijk zo dat mannen geen aandacht besteden aan de mode en gewoon kopen wat er in de winkels hangt?

Na een even googelen ben ik toch gestuit op een aantal mannelijke modebloggers, en hoewel ze niet Nederlands zijn, zijn ze zeker de moeite waard om even een kijkje op te nemen.

1.      Quyen Mike

Een man met Vietnamese roots, maar beelden waar je u tegen zegt. Hij heeft een gave voor beeld en een modern gevoel voor stijl, en als je dat hebt, dan heb je een boeiende blog!

2.      Julian Hernandez

Julian is een modeblogger uit Stockholm. Hij durft, en dat is wat hem zo leuk maakt. Hij gaat geen stijl uit de weg, en maakt van alles een spetterende outfit.

3.      Oh Antonio

Anthony Urbano woont in New York City een heeft een veelzijdige kledingstijl. Hij heeft een perfecte balans tussen sportief, casual en klassiek. Is dat niet wat we allemaal willen? Hij is een echte inspiratiebron.

4.      Cup of Couple

Een blog van Gabriel Garcia en Mike Madrid. Samen zijn ze een top team, want de ene is journalist en de ander is een fotograaf. Hierdoor is de blog visueel sterk. Samen delen ze hun ervaringen, reizen en werk.

Een paar goeie mannen blogs kunnen we niet missen in ons leven dus hierbij een paar must-follows. Natuurlijk zijn er nog vele anderen, maar deze sprongen er voor ons toch echt bovenuit.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *