In 1988 is het nu wereldwijd verkopende merk No-Excess opgericht om met internationale ambities en Hollandse drive ongecompliceerde en betaalbare mannenkleding te maken. De looks van de No Excess collecties zijn down to earth en hun motto is: Simple, Strong & Sophisticated. Herenkleding kopen van dit merk? Lees dan verder.

Wereldwijde inspiratie

Het designteam van No Excess haalt hun inspiratie uit alle hoeken van de wereld om zo een stoere, karakteristieke en tijdloze stijl neer te zetten. Uiteraard gaan ze voor een wereldse en moderne look, maar dan wel comfortabel en draagbaar voor elke man op ieder moment. Creativiteit en tijdloos vakmanschap gaan hand in hand waardoor de items uniek en vol van speciale details zijn. Volgens de mensen achter het merk is alles zorgvuldig gedoseerd, zodat de No Excess kleding naadloos aansluit bij de wensen van de moderne man.

Brede collectie kleding

Stoere truien, trendy polo’s, mooie blazers, casual overhemden en perfect zittende broeken, No Excess biedt het allemaal. De collecties bestaan uit opvallende, uitgesproken kleding voor de zelfverzekerde man die houdt van een trendy casual look. Elke collectie opnieuw kun je met de kledingstukken eindeloos combineren en binnen no time in een onpoint outfit voor de dag komen waar jij je goed in voelt. Voor alle vier de seizoenen ontwikkelen ze comfortabele, functionele, maar ook trendy basics, aangevuld met zogenaamde ‘flash collections’. Deze flash collections bestaan uit kleding die perfect aansluiten op de nieuwste trends in modeland op dat moment.

Betaalbare kwaliteit

Kijkend naar de uitstekende kwaliteit en goede pasvorm kun je concluderen dat No Excess met hun uitgesproken kleding een goede verhouding heeft tussen prijs en kwaliteit. De No Excess man straalt zelfvertrouwen en kwaliteit uit. Niet voor niks is het bedrijf sinds hun oprichting uitgegroeid tot een geliefd modemerk voor mannen en wordt het inmiddels al in meer dan 20 landen over de hele wereld verkocht.

 

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *