En dat niet alleen, het Amerikaanse merk, herkenbaar aan het rood-wit-blauwe logo heeft nog veel meer interessante items in de collectie. Wat denk je van horloges, tassen, zonnebrillen en schoenen? Je kunt je volledig uitdossen in Tommy Hilfiger als je dat wilt. Oké, het is geen goedkoop merk, maar als je ziet hoe uniek de items zijn en hoe goed de kwaliteit is, dan snap je dat direct. Dit merk is het “kindje” van Thomas Jacob Hilfiger. Zijn eerste collectie mannenkleding kwam uit in 1989 en is sindsdien niet meer weg te denken uit het straat- en modebeeld.

Kies eens een bijzondere spijkerbroek

We hebben ze allemaal wel in de kast liggen of hangen: spijkerbroeken of jeans. Maar dat wil niet zeggen dat iedere jeans er hetzelfde hoeft uit te zien. Ieder lijf is anders en iedereen zal een voorkeur hebben voor een bepaalde snit of voor een bepaald model. En dan ben je bij Tommy Hilfiger aan het juiste adres. Kies eens, ook voor mannen, een mooie skinny jeans. Dat wil helemaal niet zeggen dat je er skinny voor hoeft te zijn, het gaat dan om het model. De broekspijpen zijn strak gesneden en sluiten mooi aan op je benen. Dit in tegenstelling tot de baggy jeans: die zijn juist lekker los om de benen en geven wat meer ruimte in het kruis.

Het logo van Tommy Hilfiger wordt gebruikt als decoratie

En dat snapt iedereen. Het logo, met de blauwe balken onder en boven, een witte rechthoek op links en een rode rechthoek op rechts, is inmiddels iconisch. Wanneer je een trui, sweater, hoodie, t-shirt of polo aan hebt met het Tommy Hilfiger logo erop geef je aan dat je gaat voor kwaliteit. En natuurlijk dat je gek bent op mooie kleding. Daarbij is het logo ook nog eens decoratief. Het stoort niet, het voegt juist iets toe aan een kledingstuk.

Accessoires voor iedereen

Zoals ik al schreef heeft Tommy Hilfiger meer dan alleen kleding ontworpen. Het merk blinkt ook uit in de schitterende accessoires. Denk dan aan mutsen, heuptasjes (ze mogen weer!), handtassen, schoudertassen en zonnebrillen. Maar ook broekriemen, petten of caps, sneakers en zelfs luiertassen zijn van dit merk verkrijgbaar. Ga er maar eens lekker voor zitten en shop online je complete nieuwe outfit(s) bij elkaar. En de prijs? Die ligt misschien wat hoger, maar de kleding én de accessoires zullen je jarenlang plezier geven.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *