Als we de weerberichten mogen geloven hebben we het laatste zonnige weekend wel gehad. En eigenlijk merken we aan alles dat de tijd van het jaar aan het veranderen is. Het wordt kouder buiten, er komt meer neerslag naar beneden vallen en het is later licht en vroeger donker buiten. Kortom, de winter komt eraan!

En met kouder worden is het ook tijd om langzamerhand de kledingkast weer op de schop te gooien en de truien & vesten weer tevoorschijn te toveren. Maar u kunt niet alleen de kou bestrijden met een warme trui en een dikke jas. Denk bijvoorbeeld ook aan een Stetson cap met oorkleppen. Deze zorgen ervoor dat de gure wind niet langs uw oren snijdt. Deze caps zijn overigens ook erg goed te combineren met een sjaal als mode item.

Naast het bovenlichaam is het ook prettig om de benen goed te verwarmen. Een trainingsbroek of joggingsbroek is een uitstekende oplossing vanwege de stof om lekker warme benen te krijgen. Maar een joggingsbroek of trainingsbroek trek je echter minder snel aan als je de deur uit moet. Een elastische broek is dan een goed alternatief. Deze broeken zitten nog steeds erg comfortabel door het elastiek, zijn ook nog steeds erg warm maar hebben toch een nette uitstraling. Mocht het echt zo koud zijn dat zelfs een broek met elastiek niet meer toereikend is, kan er altijd nog een pyjamabroek onder de elastische broek aangetrokken worden. Door het elastiek heeft u voldoende bewegingsruimte en gaat het met twee lagen aan niet knellen om uw benen.

Elastische broeken zijn geen allerdaagse producten. Toch worden ze steeds vaker verkocht en neemt de populariteit van deze broeken steeds meer toe. Vaak zijn de broeken bij gespecialiseerde herenzaken te koop, zoals Piet Koopmans. Deze speciaalzaken staan u daarnaast ook graag bij met deskundig kledingadvies.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *