Hoe kies je voor een kapper uit Breda? De zoektocht naar de juiste kapper die bij jou past kan behoorlijk moeilijk zijn. Je haar is belangrijk, en kan veel doen voor je uitstraling. Bovendien groeit je haar maar langzaam en moet je er daarom zorgvuldig mee omgaan. Daarom is het hebben van een goede kapper essentieel. In dit artikel vind je de beste tips om zo’n kapper te vinden! 

Bepaal wat jij belangrijk vindt 

Voordat je kiest voor een bepaalde kapper, is het belangrijk om te bepalen wat jij belangrijk vindt aan een kapsalon. Heb je een specifiek soort haartype, en wil je een kapper die daar ervaring mee heeft? Kies je voor een kapper in je eigen woonplaats, of ben je bereid om er een stuk voor te reizen? Wil je een eenmanszaak of een kleine kapsalon, of ga je het liefst naar een grotere keten? Wat ben je bereid te betalen voor een knip- of verfbeurt? Door duidelijk te bepalen wat je wilt, kun je een stuk specifieker naar kapsalons zoeken. Zo wordt je keuze voor een kapper gemakkelijker. 

Vraag om ervaring van anderen

Een belangrijke tip in de keuze voor een kapper is het vragen naar ervaringen van anderen. Je kunt naar de kapsalons van mensen in je naaste omgeving vragen, zoals familie, vrienden of collega’s. Dit kan je keuze voor een kapper makkelijk maken. Daarnaast kan je ook op onbekenden met een kapsel dat je aanspreekt afstappen, en naar hun kapsalon vragen. Het voelt misschien apart om zomaar op iemand af te stappen en zo’n vraag te stellen, maar geloof me: iemand zal het alleen maar als een compliment zien! 

Bekijk de website en foto’s 

Internet kan je helpen in het kiezen van een kapper. Vrijwel alle kapsalons hebben websites waar veel informatie op staat, de prijslijst en vaak ook foto’s van klanten. 
Naast een website hebben veel kapsalons tegenwoordig ook andere vormen van social media zoals Facebook en Instagram, waar ze regelmatig voor en na foto’s van knip of verfbeurten posten. Zo kun je een goed beeld van een bepaalde kapper krijgen. 

Loop bij de kapper naar binnen, vraag om advies en proef de sfeer 

Heb je een bepaalde kapper op het oog? Loop dan vrijblijvend de kapsalon een keer binnen! Op deze manier kun je de kapper ontmoeten en om persoonlijk advies vragen. Wanneer je een goed gevoel bij een kapsalon hebt, kun je dan gelijk een afspraak maken. Op internet kan de kapsalon er nog zo veelbelovend uitzien, je weet past echt hoe een kapsalon aanvoelt wanneer je er zelf bent. 

Niemand wil er verknipt bijlopen, en daarom is het hebben van een goede kapper die bij jou past erg belangrijk. Met al deze tips wordt je keuze voor een kapper hopelijk een stuk makkelijker! En vergeet niet: indien een kapper je na één knipbeurt toch niet bevalt, dan kies je de volgende keer gewoon een andere.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *