5 horlogetrends voor het najaar 2018

Het vinden van het perfecte horloge is nog steeds een lastige optie. De één is veel te groot, maar de andere is weer veel te klein. Hoe kun je daar nou het beste mee omgaan? Één van de opties is bijvoorbeeld om de trends te gaan bekijken. Het komende najaar zijn er een aantal erg mooie trens, waar vast een zeker iets tussen zit, waardoor jij de ogen uit je gezicht kijkt en hopelijk veel complimentjes krijgt voor je nieuwe horloge.

 

Een houten horloge

Veel modeliefhebbers hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is hij terug. Het houten horloge! Een aantal jaar geleden was dit een hele trend en inmiddels is hij helemaal terug van weggeweest. Een houten horloge kun je met iedere outfit combineren, omdat de houten kleuren goed matchen bij vrijwel iedere andere kleur die je maar in je outfit kan verzinnen. Met een houten horloge wordt vooral verwezen naar de houten wijzerplaat en niet naar het bandje zelf, maar ook het badje kun je in een houten variant verkrijgen. Voor een echt goede beschrijving van een houten horloge kun je het beste zelf even gaan zoeken op het internet, zoals op Encyclo.nl.

 

Smartwatches

Een nieuwe trend die opkomt is de smartwatch. Een smartwatch is een horloge die je kan koppelen aan een ander elektronisch apparaat, waardoor je bijvoorbeeld je whatsappjes op je horloge binnenkrijgt. Met een smartwatch ben je dus altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Inmiddels zijn er een aantal merken die begonnen zijn met het maken van smartwatches. In het najaar van 2018 kun je er alleen nog maar meer bedenken. Het is namelijk een enorm opkomend succes, waardoor veel bedrijven er een poging aan wagen om een nieuwe smatwatch uit te brengen.

 

Kleuren

Niet alleen het model van het horloge, maar de ook de kleuren kunnen veranderen in het najaar. Waar je in het voorjaar nog vooral pasteltinten zag in de horlogetrends, zul je nu iets heel anders zien. De horloges krijgen namelijk een geheel nieuw kleurenpatroon. De horloges in het najaar van 2018 zullen een bijpassende kleur aan het seizoen krijgen, namelijk de donkere kleuren. Een donkerblauw, of donkerrood horloge is dus niet weg te denken in het modebeeld van komend najaar.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *