Je bent op zoek naar een leuk cadeau voor een dame die je goed kent, maar je weet absoluut niet wat je moet kopen. Heb je al gedacht aan een armband van goud of zilver? Wat zeg je, veel te duur? Nee hoor, bij Ikbensieraden.nl kun je goedkoop gouden en zilveren armbanden online kopen, hier vind je zeker een leuk cadeau. En met deze zes “gouden” tips voor armbanden kopen wordt het wel heel eenvoudig om het juiste cadeau te schenken!

1. Waarom een armband cadeau geven?

De meeste dames houden van sieraden, dat is bekend. Maar je kunt niet zomaar alle sieraden als cadeau geven. Heeft het meisje of vrouw gaatjes voor oorbellen? Welke ringmaat heeft ze? Met een armband zit je doorgaans veilig, zeker wanneer het ruime armbanden betreft.

2. Welke armband moet je kiezen?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bekijk de dame in kwestie eens goed en probeer haar stijl te ontdekken. Is het een chique dame die je blij kunt maken met een armband van goud of zilver? Of draagt ze liever leer of een armband met ingelegde opaal stenen? Ook helemaal trendy tegenwoordig, van die hippie of boheemse varianten. Leer kan natuurlijk ook altijd, die vind je hier. Bekijk in de webshop van Ikbensieraden.nl op je gemak de diverse modellen, zo vind je precies wat bij haar past!

3. Armband van goud of zilver kopen?

Hoe kan dat nou, is er een nulletje weggevallen? Ja, de armbanden van zilver en goud op Ikbensieraden.nl zijn haast té goedkoop om waar te zijn. Dat komt naast een slimme inkoop en lage onkosten ook door het feit dat het “gold plated” en “silver plated” sieraden zijn. Het gehalte aan goud of zilver is gewoon conform de standaard waardes zoals 18K goud en 92.5 sterling zilver, maar het betreft een dun laag goud of zilver over een andere, vaak geharde kern. Dat maakt een gouden of zilveren armband een stuk goedkoper, toch ziet het sieraad er net zo mooi uit. Kwalitatieve Sterling 925 doch goedkope armbandjes vind je hier.

4. Hoe werkt online kopen met betaling achteraf?

Het is altijd aan te raden om met veilige betaalopties te betalen zoals creditcard of iDeal via de bank. Bij Ikbensieraden.nl werken ze ook met een handige AfterPay optie. Dat gaat ook gewoon via de normale bank, maar dan betaal je pas wanneer je besluit de bestelling te houden. Het werkt als een soort eenmalige machtiging, wat het betaalproces heel eenvoudig maakt.

 

5. Mag je artikelen retour sturen?

Ja, dat mag. In tegenstelling tot fysieke winkels die niet verplicht zijn artikelen retour te nemen, mag je (ongebruikte) artikelen terugsturen naar de online webshop. Dat is bij een armband van goud of zilver die je cadeau geeft wel prettig, het is mogelijk dat het toch niet helemaal bij de ontvanger past. Houd er wel rekening mee dat er een zichttermijn van 14 dagen geldt.

Goedkoop armbanden online kopen

Voor alle sieraden inclusief armbanden is www.ikbensieraden.nl/ de winkel voor jou! Hier kun je armbandjes goedkoop online bestellen in 2018 voor een ander, en waarom ook niet als beloning voor jezelf? Als je echt jouw (arm)band wilt laten zien kun je ook matching armbanden kopen, zo laat je zien hoeveel je om iemand geeft!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *