Wanneer je op het punt bent gekomen dat je aan het denken bent om te gaan trouwen is het tijd om na de gaan denken over wat voor soort verlovingsring je wilt hebben.

Vaak komt het neer om op de vraag of je wel of niet wilt gaan kiezen door een diamanten verlovingsring met een echte diamant erin.

Hoewel het vaak duurder is dan een verlovingsring zonder diamant is het toch zo dat je, in principe, maar één keer in je leven gaat verloven of trouwen.

Als je het zo bekijkt dat is het prijskaartje die aan een diamanten verlovingsring hangt zichzelf dubbel en dwars waard!

De boodschap

Wat je als man tegen je aanstaande bruid met een diamanten verlovingsring zegt is dat ze de schoonheid van deze edelsteen weerspiegeld.

Daarnaast laat je haar weten dat ze een echte diamant dubbel en dwars waard is!

Ook is het leuk voor een aanstaande bruid om aan vrienden en familie te laten zien dat ze ten huwelijk is gevraagd met een echte diamant (en dat is natuurlijk ook erg belangrijk!).

Wanneer je de knoop hebt doorgehakt om te kiezen voor een verlovingsring met een echte diamant, of diamanten, erin is het tijd om opzoek te gaan naar een juwelier waar je waar voor je geld krijgt.

Waar kan je mooie diamanten verlovingsringen kopen?

Een plek waar je mooie verlovingsringen kunt kopen is bij Baunat.
Baunat is een echte diamantspecialist waar je een ruime keuze aan verlovingsringen kunt vinden.

Via de onderstaande gegevens kan je contact opnemen of een afspraak maken in hun showroom:

BAUNAT Nederland
Keizersgracht 75
1015 CE Amsterdam, Nederland

+31 (0) 20 737 25 25

Wat ook leuk is om te weten is dat alle diamanten sieraden die door Baunat worden verkocht handgemaakt zijn door hun eigen vaklieden in Antwerpen.

Daarnaast is het mogelijk om een verlovingsring op maat te laten maken zodat je ervan verzekert bent dat deze geheel uniek is!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *