Sieraden zorgen ervoor dat je outfit helemaal af worden gemaakt. Als je op zoek gaat naar sieraden bij een outfit, dan zal je al gauw merken dat er ontzettend veel keuze is. Er zijn namelijk diverse soorten waar je uit kunt kiezen, en ook de modellen en kleuren zijn oneindig. Wij geven je daarom tips om je sieraden en kleding mooi te matchen.

Wat draag je?

De sieraden die mooi zijn bij je kleding, hangt af van het soort kleding dat je draagt. Heb je sieraden nodig bij een werkoutfit, dan zullen het andere sieraden zijn dan de sieraden die je draagt op bijvoorbeeld een bruiloft. Een galajurk vraagt namelijk om andere type sieraden dat de sieraden die je op een normale werkdag draagt. Oorbellen kopen en andere sieraden kun je daarom het beste matchen met je outfit als bekend is wat je draagt.

Wat moet opvallen?

Door het dragen van sieraden kun je de aandacht trekken naar diverse delen van je outfit en/of lichaam. Heb je een top aan in de zomer met blote schouders, dan staat het zeker mooi om de aandacht naar je nek te trekken met een leuke ketting. In de winter draag je vaak dikkere truien, als je dan mooie sieraden wilt dragen die opvallen, kun je er beter voor kiezen om de aandacht te trekken naar je oren met mooie oorbellen of naar je handen door armbandjes, horloges of ringen te dragen. Als je bijvoorbeeld een coltrui draagt, is het niet mooi om daar nog eens een ketting overheen te hangen, dit ziet er dan druk uit. De aandacht kun je dan beter trekken naar andere plekken.

Wij hopen dat je aan de hand van deze tips je sieraden en kleding mooi kunt matchen. Uiteindelijk gaat het erom dat je sieraden en kleding draagt die bij jou passen als persoon.  

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *