Een trouwerij is een magisch en prachtig moment om naar uit te dromen. En hoe mooi is het dan als jouw moment eindelijk daar is. Maar wat moet je aan, welke jurk, hoe moet jij je haar doen en welke accessoires passen erbij? Dat zijn momenteel jouw grootste zorgen. Maar als het gaat om een ketting zit je hier wel goed. Voor een aantal tips over wat voor een leuk zal zijn en welke jou het beste staat, moet je nog even een stukje door lezen. Maar het is het echt waar en het resultaat zal jou positief verassen.

Wat is een parelketting eigenlijk?

Het zit eigenlijk al in de naam. Een ketting met parels. Maar waar wordt dit van gemaakt? En wat maakt het zo speciaal.

Het begint allemaal dat de zoetwater parelketting gemaakt wordt met echte parels. Vaak komt het voor dat er imitatie parels gebruikt worden. Maar bij de juiste aanbieder is dat zeker niet het geval. De parels zijn echte parels en komen uit zoetwater. Verder is de ketting gemaakt van stainless steel en kan in verschillende kleuren komen.

Het mooie aan de parels is de glans die er om heen zit. De gladde look is erg fijn om naar te kijken en geeft een echte luxery look.

De verschillende soorten kettingen

De parels zijn natuurlijk het midden punt van de ketting en de reden dat jij er een koopt. Maar laat het niet alleen daar bij. De rest van de ketting moet er natuurlijk ook leuk uit zien. En met ruime keuze verschillende soorten heb jij er altijd wel een die bij je past.

De eerste zijn de simpele. Gewon een ketting met daar onder een enkele parel. Het is minimalistisch maar wel erg chique. Het enige wat er dan nog overblijft is welke kleur jij de ketting wilt hebben. Dit kan zilver, goud of rose gold zijn. Zoek er eentje die het beste bij je jurk past. Maar vaak is zilver de beste optie hiervoor.

Dan heb je als tweede de kettingen met meerdere parels eraan of andere versierseltjes. Bijvoorbeeld om de keer een klein muntje. Dit maakt het net wat voller en vrolijker. Ook kan het zonder muntjes, dus dat er gewoon wat meer parels op zitten. En wederom is de keuze in kleur er.

Als laatste heb je de dikkere kettingen. Deze hebben 3 rijen parels. Het is helemaal vol is echt een sieraad die je mag laten zien aan iedereen. Lekker zichtbaar houden en draag het met trots. Een keuze uit zilver, blauw en zwart of roze in kleur is ook weer altijd een die jij wilt.

Tarieven

Het is allemaal prachtig om te zien en mooi om te dragen op jouw trouwdag. Maar wat kosten die echte parels dan? Het verschilt per ketting en welke aanbieder. Maar hier vind je een prijsindicatie.

  • Simpele ketting, €30-€40
  • Meerdere parels, €40-€70
  • Drie rijen parels, €100,-

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *