Ben je op zoek naar een leuke tas deze zomer en wil je graag weten welke tassen nu helemaal hip zijn? Elk seizoen worden we weer verrast door een aantal vernieuwende ontwerpen en in dit artikel delen we de leukste damestassen van deze zomer!

Oversized clutch

Waarschijnlijk heb jij een kleine clutch in je kledingkast die je enkel gebruikt voor chique diners of galafeesten. Deze zomer zien we de clutch ook in het straatbeeld overdag, alleen dan in een oversized versie! In tegenstelling tot een klassieke kleine clutch, kun je in een oversized clutch gewoon je alledaagse spullen zoals portemonnee, sleutels en telefoon kwijt, dus is het ook prima om elke dag te gebruiken!

Box bag

Met dit vierkante tasje mag je deze zomer helemaal gezien worden! Het gaat vooral om de vorm (vierkant), maar de box bag is deze zomer volop verkrijgbaar in allerlei printjes, logo’s en kleuren! Ook kun je kiezen uit verschillende schouderriemen, zoals een schouderriem van schakelketting of een brede schouderband van textiel met gekke printjes. Je kunt dus eindeloos variĆ«ren met de box bag en de winkels hangen er vol mee, dus voor iedereen is er wel de perfecte box bag te vinden!

Gevlochten tassen

Een gevlochten tas straalt een en al zomer uit, vooral als je kiest voor gevlochten riet. Zo’n typisch boho schoudertasje in een ronde vorm zie je nu overal in de winkels hangen en dit ronde gevlochten tasje is ideaal voor festivals! Maar je kunt deze zomer ook gaan voor een leren gevlochten tas. Een gevlochten tas van leer kun je bijvoorbeeld ook gewoon meenemen naar je werk en is net weer even wat anders dan een normale leren tas.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *