De dag van je bruiloft is voor velen een van de mooiste dagen uit hun leven. Op deze dag wil je natuurlijk dat alles naar wens verloopt en dat je er op je best uitziet. Hairextensions zijn dan eigenlijk op dat moment onmisbaar. Hairextensions op je bruiloft geven je net die extra feestelijke touch. Je kunt bij hairextensions kiezen voor kort, lang, half opgestoken of je haren helemaal los. Met hairextensions kun je eigenlijk alle kanten op.

Wanneer kan je hairextensions dragen?

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor bruidskapsel je kiest, hairextensions kunnen altijd. Of je nou voor meer volume wilt gaan, voor meer lengte of een andere kleur, alles kan als het aankomt op hairextensions op je trouwdag. Wel is het verstandig om van te voren goed voor jezelf te bedenken wat voor extensions je wilt en waarvoor. Bij hairextensions zijn er wel drie belangrijke keuzes die je moet maken. Dit zijn de lente, de dikte en de kleur van de extensions. Bij de lengte is het belangrijk om voor jezelf af te vragen hoe lang je de extensions wilt, wil je een klein beetje extra lengte of ga je voor hele lange haren. Hierbij is het ook belangrijk om rekening te houden met de lengte van je natuurlijke haar. Bij de dikte is het belangrijk om te kijken of je van jezelf dun of dik haar hebt en wat je met de extensions wilt bereiken. Wil je bijvoorbeeld wat meer volume en je hebt zelf wat dunner haar dan is het belangrijk om niet te kiezen voor de dikste extensions maar voor extensions met een gelijke dikte. Hiermee zorg je ervoor dat je eigen haar mooi overloopt in de extensions. Op deze manier creëer je een natuurlijke look. Tenslotte moet je bij de kleur rekening houden of je voor je eigen kleur gaat of kiest voor wat lichtere plukken voor tussen je eigen haar of juist andersom.

Verschillende kapsels met je hairextensions

Hairextensions zijn de perfecte manier om je eigen haar wat extra lengte te geven op jouw speciale dag. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je haar extra lang te maken of simpelweg een klein beetje extra lengte te geven. Het is maar wat jouw wensen zijn! Kijk bijvoorbeeld eens bij Hairextensions Voordeel voor alle verschillende lengtes. Iets wat je tegenwoordig ook steeds meer ziet op sprookjesachtig mooie bruiloften zijn bruiden die bloemen in hun hairextensions gevlochten hebben. Kies bijvoorbeeld de bloemen van het seizoen waarin je trouwt of kies voor een bloemenkroon.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *