Je hebt verschillende mooie outfits gekocht, maar je bent iets vergeten. Wat moet je hier nou onder dragen? Dit kan zomaar gebeuren bij verschillende outfits. Bijvoorbeeld een prachtig jurkje met een laag uitgesneden rug, een topje met wijde armgaten of een witte doorschijnende blouse. Bij zulke outfits moet je goed nadenken wat je er onder aan doet. Daarom geven we jou een paar tips zodat je nooit een flater loopt op dit gebied.

Wat moet je onder witte kleding aan?

Witte kleding doen het altijd goed, vooral in de zomer. Maar wit is niet de makkelijkste kleur, het schijnt namelijk erg door. En als het even kan hoeven al jouw collega’s en vrienden je felroze string die je onder je witte broek draagt niet te zien. Als je echt een dunne stof draag is het bijna onmogelijk om je lingerie te verbergen, maar je kunt het effect wel minimaliseren. Opvallend genoeg kan dit met de kleur rood. Met een rode string onder je witte broek valt er niets te zien! Je kan er ook voor kiezen om huidkleurige lingerie  te nemen.

Wat voor lingerie draag je onder een jurk?

Ook een jurk blijft een lastig onderdeel. Je hebt een heel outfit bij elkaar gezocht. De jurk zelf, , bijpassende schoenen, mooie accessoires. Maar dan komt de grote vraag, wat draag je onder een jurk? Gelukkig zijn er tegenwoordig veel mogelijkheden. Zo heb je low back bh handjes, fashion clips, plak bh’s , push-up bh’s en nipple covers of fashion tape. De laatstgenoemde zijn handig als je een jurk hebt met een laag uitgesneden hals. Je hoeft dan geen bh te dragen, maar je houdt wel alles op zijn plek. Ook corrigerend ondergoed doet het altijd goed onder een jurkje, zo kan je je body nog beter laten zien!

Wat draag je tijdens het sporten?

De juiste lingerie tijdens het sporten is erg belangrijk. Een sport bh is dan ook een absolute must om te dragen tijdens sportieve activiteiten. Als je namelijk een normale bh aan doet zal dit al het stuiteren niet opvangen en dit gaat al snel flink pijn doen. Sport bh’s zijn gemaakt van stevige, elastische materialen die zo strak mogelijk om je lichaam worden vastgemaakt dat ze druk bieden. Ook voorkomt een sport bh dat het gaat schuren. Dit is erg fijn, zeker als je een sport doet waar dezelfde beweging vaak maakt. Bijvoorbeeld hardlopen of andere langduursporten. Oftewel schaf een sport bh aan voor tijdens het sporten!

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *